Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

O nama

O nama

Inovativni Zadar d.o.o. osnovan je od strane Grada Zadra 2003. godine pod nazivom Poduzetnički inkubator d.o.o. Zadar s primarnim ciljem poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Zadra.

Namjera je pružanjem poslovnih i tehničkih usluga, uz povoljan zakup poslovnog prostora, olakšati početak rada poduzetnicima početnicima.

2007. godine dovršena je zgrada poduzetničkog inkubatora u poslovnoj zoni na Novom Bokanjcu s preko 1200 m² neto korisne površine.

Krajem 2014. godine tvrtka je pod novom upravom započela proces transformacije poslovanja. Društvo mijenja naziv u Inovativni Zadar d.o.o., te se uz postojeće, dodatno registrira za čitav niz djelatnosti uglavnom vezanih uz informatičko komunikacijske tehnologije (IKT). Ideja je bila, da osim potpore malom i srednjem poduzetništvu, Društvo postane nositelj koordinaranog i integriranog razvoja informatičko komunikacijskih usluga i infrastrukture za potrebe lokalne uprave.

Kako interes poduzetnika za korištenje usluga InZad inkubatora zadnjih godina kontinuirano premašuje kapacitete postojećeg inkubatora na Novom Bokanjcu, pokrenuta je gradnja i opremanje nove zgrade poduzetničkog inkubatora koji bi prve korisnike trebao primiti početkom 2024. godine. 

Na novoj lokaciji na Bilom Brigu, na prostoru ukupne bruto površine od oko 2000 m2, predviđeni su poslovni prostori za najmanje 20 novih tvrtki, uredi za tvrtke u stabilnoj fazi poslovanja, coworking prostor, konferencijska dvorana za 100 posjetitelja, sobe za sastanke, bistro te zajednički prostori za rekreaciju i odmor.

Uz sve navedeno, Inovativni Zadar nositelj je i organizator razvoja Gospodarske Zone Crno, jedne od najvećih poslovnih zona u RH koja se proteže na 400 haOsim savjetodavne podrške investitorima, Inovativni Zadar zadužen je i za prodaju i promociju građevinskog zemljišta za gospodarsku namjenu.

Više informacija o tome kako poslujemo, kojim aktivnostima i projektima se bavimo, možete pogledati u Prezentaciji...

O nama

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima poslovne konkurentnosti iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.