Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Za poduzetnike

Za poduzetnike

SAVJETOVANJE

Pored usluge inkubacije, usluga savjetovanja naša je najčešće korištena usluga. Članovi našeg tima i partneri pružaju informacije o pokretanju poslovanja, upravljanju tvrtkom, poreznim pitanjima, mogućnostima financiranja, relevantnim propisima koji reguliraju područje od njihovog interesa i sl.

Detaljnije informacije i specifične upite rješavamo u suradnji s kolegama iz relevantnih institucija s kojima surađujemo, kako bi pružena informacija bila što potpunija.

Za poduzetnike

EDUKACIJA

Kontinuiran razvoj poduzetničkih vještina te osiguravanje pristupa informacijama o tome kako voditi poduzeće, preduvjet je konkurentnosti malih poduzetnika. Posjedovanje poduzetničke kompetencije prepoznala je Europska unija kao jednu od osam ključnih životnih kompetencija.

Kroz seriju informativnih radionica, Inovativni Zadar poduzetnicima nastoji ponuditi aktualan i relevantan sadržaj i informacije koje pokrivaju različite teme vezane uz poduzetništvo poput financija, poreza, inovacija, marketinga, zaštite intelektualnog vlasništva i sl.).

Neke od radionica održane su i u hibridnoj formi, a sve su dostupne na našem YouTube kanalu: INZAD_RADIONICE

UMREŽAVANJE

Razgranata mreža suradnika u drugim potpornim institucijama poput Grada Zadra, HGK ŽK Zadar, Udruženja obrtnika Zadar, COIN coworkinga, Ustanove INOVAcija, AGRRA-e, UNIZD i ostalih, omogućuje nam da naše korisnike vrlo brzo i učinkovito povežemo s drugim poduzetnicima, investitorima ili potpornim institucijama, sva kako bismo im olakšali poslovanje i administrativno ih rasteretili ili im pomogli da svoje ideje što kvalitetnije i učinkovitije plasiraju na tržište.

Serija meetup-ova pod nazivom Zadar Digital koju smo organizirali uz pomoć poduzetničke zajednice i potpornih institucija imala je za cilj promociju digitalnih tehnologija u poslovanju dok su InZad Tech Talks predavanja provedena s ciljem povezivanja i jačanja razvoja tehnološke zajednice na području grada Zadra.

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima poslovne konkurentnosti iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.