Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Inkubator Novi Bokanjac

Inkubator Novi Bokanjac

Napravi VIRTUALNU ŠETNJU!!! 

_____________________________________

SADRŽAJI U INKUBATORU...

Poduzetnički inkubator na Novom Bokanjcu sastoji se od 28 poslovnih prostora različitih veličina i namjena. U prizemlju se nalaze proizvodne hale veličine 34 m2 do 96 m2, dok su na katovima poslovni uredi veličine 18 m2 do 64 m2.

Inkubator raspolaže Konferencijskom dvoranom kapaciteta 50 osoba, salom za sastanke kapaciteta 8 osoba, informatičkom učionicom, lounge prostorom na terasi, teretnim liftom i 2 čajne kuhinje.

U sklopu inkubatora uređen je 3D LAB prostor za digitalnu proizvodnju opremljen laserskom gravirkom, 3D printerom i 3D skenerom.

______________________________________

ŠTO JE INKUBACIJA?

Usluga Inkubacije podrazumijeva stručnu, tehničku i savjetodavnu pomoć za pokretanje poduzetničkih pothvata, uključujući zakup poslovnih prostora po povoljnijim uvjetima.

Inkubacijski program traje najviše 5 godina a naš tim tijekom cijelog inkubacijskog perioda prati rast i razvoj svakog poslovnog subjekta.

Cijena zakupa poslovnog prostora u Inkubatoru Novi Bokanjac iznosi 4 EUR/m2. Ovisno o dužini boravka korisnika u inkubatoru, korisnik ostvaruje pravo na potporu u vidu sufinanciranja cijene korištenja poslovnog prostora  na način da mu je u prvoj godini boravka iznos subvencije maksimalnih 100%, odnosno korisnik u prvoj godini ne plaća zakup. Iznos subvencije smanjuje se svaku godinu te u zadnjoj godini boravka korisnik ostaje bez subvencije te plaća punu cijenu zakupa od 4 EUR/m2.

_____________________________________

PREDNOSTI ULASKA U INKUBACIJU...

  • subvencionirana cijena poslovnog prostora (Upoznaj se sa Pravilnikom o kriterijima, Cjenikom usluga i Općim uvjetima poslovanja)
  • pristup prostoru 24/7 i besplatan parking
  • registracija sjedišta tvrtke ili obrta na adresi inkubatora
  • besplatno korištenje konferencijske dvorane, sale za sastanke i informatičke učionice
  • poslovno savjetovanje, edukacije i umrežavanje s drugim poduzetnicima, investitorima i potpornim institucijama

_____________________________________

SAVJETOVANJE

Pored usluge inkubacije, usluga savjetovanja naša je najčešće korištena usluga. Članovi našeg tima i partneri pružaju informacije o pokretanju poslovanja, upravljanju tvrtkom, poreznim pitanjima, mogućnostima financiranja, relevantnim propisima koji reguliraju područje od njihovog interesa i sl.

Detaljnije informacije i specifične upite rješavamo u suradnji s kolegama iz relevantnih institucija s kojima surađujemo, kako bi pružena informacija bila što potpunija.

______________________________________

EDUKACIJA

Kontinuiran razvoj poduzetničkih vještina te osiguravanje pristupa informacijama o tome kako voditi poduzeće, preduvjet je konkurentnosti malih poduzetnika.

Kroz seriju informativnih radionica, Inovativni Zadar poduzetnicima nastoji ponuditi aktualan i relevantan sadržaj i informacije koje pokrivaju različite teme vezane uz poduzetništvo poput financija, poreza, inovacija, marketinga, zaštite intelektualnog vlasništva i drugih...

Neke od radionica održane su i u hibridnoj formi, a sve su dostupne na našem YouTube kanalu: INZAD_RADIONICE

______________________________________

UMREŽAVANJE

Razgranata mreža suradnika u drugim potpornim institucijama poput Grada Zadra, HGK ŽK Zadar, Udruženja obrtnika Zadar, COIN coworkinga, Ustanove INOVAcija, AGRRA-e, UNIZD i ostalih, omogućuje nam da naše korisnike vrlo brzo i učinkovito povežemo s drugim poduzetnicima, investitorima ili potpornim institucijama, sva kako bismo im olakšali poslovanje i administrativno ih rasteretili ili im pomogli da svoje ideje što kvalitetnije i učinkovitije plasiraju na tržište.

Serija meetup-ova pod nazivom Zadar Digital koju smo organizirali uz pomoć poduzetničke zajednice i potpornih institucija imala je za cilj promociju digitalnih tehnologija u poslovanju dok su InZad Tech Talks predavanja provedena s ciljem povezivanja i jačanja razvoja tehnološke zajednice na području grada Zadra.

Inkubator Novi Bokanjac
Inkubator Novi Bokanjac
Inkubator Novi Bokanjac

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima poslovne konkurentnosti iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.