Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Inkubator Novi Bokanjac

Inkubator Novi Bokanjac

Prijavi se putem linka POSTANI STANAR i postani član inspirativne zajednice poduzetnika u Poduzetničkom inkubatoru Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu!

Napravi VIRTUALNU ŠETNJU!!! 

_____________________________________

SADRŽAJI U INKUBATORU...

Poduzetnički inkubator na Novom Bokanjcu sastoji se od 28 poslovnih prostora različitih veličina i namjena. U prizemlju se nalaze proizvodne hale veličine 34 m2 do 96 m2, dok su na katovima poslovni uredi veličine 18 m2 do 64 m2.

Inkubator raspolaže Konferencijskom dvoranom kapaciteta 50 osoba, salom za sastanke kapaciteta 8 osoba, informatičkom učionicom, lounge prostorom na terasi, teretnim liftom i 2 čajne kuhinje.

U sklopu inkubatora uređen je 3D LAB prostor za digitalnu proizvodnju opremljen laserskom gravirkom, 3D printerom i 3D skenerom.

Vanjsko članstvo inkubatora omogućuje korisnicima uslugu Virtualnog ureda, registraciju tvrtke ili obrta na adresi inkubatora te uslugu zaprimanja pošte.

__________________________________

KAKO DO INKUBACIJE?

Klikni na link POSTANI STANAR i ispuni Online prijavni obrazac za prijavu koji je otvoren tijekom cijele godine. Ukoliko su sva mjesta u inkubatoru zauzeta, kandidati se rangiraju temeljem ostvarenih bodova i stavljaju na listu čekanja. Nakon što se oslobodi mjesto u inkubatoru, na razgovor se pozivaju svi kandidati koji su temeljem prijavnog obrasca ostvarili najmanje 50% bodova

Ugovor o korištenju usluga inkubacije sklapa se sa poduzetnikom ili projektnim timom kojemu je Povjerenstvo dodjelilo najviše bodova u evaluacijskom postupku. 

______________________________________

ŠTO JE INKUBACIJA?

Usluga Inkubacije podrazumijeva stručnu, tehničku i savjetodavnu pomoć za pokretanje poduzetničkih pothvata, uključujući zakup poslovnih prostora po povoljnijim uvjetima.

Inkubacijski program traje najviše 5 godina a naš tim tijekom cijelog inkubacijskog perioda prati rast i razvoj svakog poslovnog subjekta.

Ovisno o dužini boravka korisnika u inkubatoru, korisnik ostvaruje pravo na potporu u vidu sufinanciranja cijene korištenja poslovnog prostora  na način da mu je u prvoj godini boravka iznos subvencije maksimalnih 100%. Iznos subvencije smanjuje se svaku godinu te u zadnjoj godini boravka korisnik plaća punu cijenu zakupa, bez subvencije.

_____________________________________

PREDNOSTI ULASKA U INKUBACIJU...

  • subvencionirana cijena poslovnog prostora (Upoznaj se sa Pravilnikom o kriterijima, Cjenikom usluga i Općim uvjetima poslovanja)
  • pristup prostoru 24/7 i besplatan parking
  • registracija sjedišta tvrtke ili obrta na adresi inkubatora
  • besplatno korištenje konferencijske dvorane, sale za sastanke i informatičke učionice
  • poslovno savjetovanje, edukacije i umrežavanje s drugim poduzetnicima, investitorima i potpornim institucijama

Inkubator Novi Bokanjac
Inkubator Novi Bokanjac
Inkubator Novi Bokanjac

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima poslovne konkurentnosti iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.