Inkubator Novi Bokanjac

Inovacija, poduzetništvo i zajedništvo na jednom mjestu

Inkubator Bili Brig

Novo mjesto za nove ideje: subvencionirani zakup poslovnog prostora i coworking!

eZadrani

Razvoj e-servisa lokalne uprave - komunikacija s Gradom nikada nije bila brža i jednostavnija

Gospodarska zona Crno

Poziv investitorima na iskaz interesa za ulaganje u GZ Crno
Inkubator Novi Bokanjac

Inkubator Novi Bokanjac

InZad inkubator nalazi se u poslovnoj zoni na Novom Bokanjcu. Zgrada s 1425 m2 neto korisne površine dovršena je 2007. godine. 

2018. godine postojeća zgrada poduzetničkog inkubatora preuređena je putem provedbe EU projekta - InZad inkubator 2.0. 

Sastoji se od 28 poslovnih prostora različitih veličina i namjena (uredi, manje proizvodne hale), raspoređenih na tri etaže.

Iz našeg je inkubatora do sada izašlo preko 80 tvrtki od kojih su neki postali i svjetske "face"...

Opširnije
Inkubator Bili Brig

Inkubator Bili Brig

Inkubator Bili Brig novi je objekt poduzetničke infrastrukture u Gradu Zadru namijenjem poduzetnicima početnicima. 

Na prostoru ukupne bruto površine oko 2000 m2, predviđeni su poslovni prostori za 20 startup tvrtki kao i prostori za coworking, rekreaciju i odmor.

Izgradnja i opremanje objekta sufinancirano je sa 85 % sredstvima Europske unije i MRRFEU. Objekt je dovršen i svečano otvoren koncem 2023. godine. 

U tijeku je popuna prostora novim korisnicima.

Opširnije
Coworking

Coworking

USKORO! Coworking prostor unutar Inkubatora Bili Brig proteže se na gotovo 180 m² prostora i raspolaže sa 32 radne jedinice

Korisnici coworkinga mogu ugovoriti korištenje jedne ili više modernih i funkcionalnih radnih jedinica a dostupna im je i sva popratna infrastruktura Inkubatora (phone booth kabine, internet, 3D printeri, lounge zone, čajne kuhinje i ostali sadržaji inkubatora).  

Radna jedinica u coworking prostoru može se zakupiti na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi, a manjim tvrtkama i timovima bit će omogućen zakup i na duži vremenski period.

Opširnije
Rezerviraj prostor

Rezerviraj prostor

OVDJE možete rezervirati mjesto za vaš poslovni sastanak, radionicu, konferenciju za medije ili edukaciju.  

Budite korak ispred svih i odaberite našu potpuno opremljenu konferencijsku dvoranu sa 50 sjedećih mjesta, sobu za sastanke do 8 osoba ili lounge zonu na terasi okruženoj zelenilom.

Prijavite se na našu platformu i sve obavite on-line! Kontaktirat ćemo vas odmah po primitku prijave.

Opširnije
eZadrani

eZadrani

Sustav eZadrani ključni je projekt Grada Zadra iz područja digitalizacije usluga koje grad pruža građanima, a provodi ga Inovativni Zadar d.o.o. 

Osmišljen je s ciljem jednostavnijeg, bržeg i transparentnijeg korištenja usluga primarno Grada Zadra, ali i trgovačkih društava i ustanova kojima je Grad Zadar (su)vlasnik, odnosno osnivač.

Sustav je integriran sa sustavom e-Građani (NIAS i OKP), trenutno podržava 25 e-usluga Grada Zadra, te se neprestano nadograđuje novim uslugama. 

Opširnije
IKT infrastruktura

IKT infrastruktura

Grad Zadar, u suradnji s Inovativnim Zadrom, osmislio je dugogodišnji plan razvoja koncepta pametnog grada Zadra, kojim će se brojnim pametnim rješenjima na području grada, stvoriti integrirani sustav praćenja i upravljanja.

U tom smislu već godinama razvija vlastitu bazičnu informatičko-komunikacijsku (IKT) infrastrukturu  koja mu omogućuje jednostavnu nadogradnju i integraciju različitih softverskih i hardverskih rješenja uz maksimalnu racionalizaciju troškova... 

Opširnije
Bežična mreža

Bežična mreža

Grad Zadar kao i mnogi drugi gradovi razvija vlastitu bežičnu mrežu koja primarno služi za besplatan pristup Interentu njegovim građanima i posjetiteljima grada.  

Ono što je čini drugačijom od ostalih sličnih javnih mreža je njena iznimno velika dostupnost u različitim djelovima grada, pa čak i u autobusima gradskog prijevoza...   

Opširnije
IoT mreža

IoT mreža

Grad Zadar još je 2018. godine preko svoje tvrtke Inovativni Zadar d.o.o. započeo razvoj vlastite IoT mreže bazirane na LoRa (Long Range) tehnologiji.

LoRa je otvorena tehnologija koja je zbog svojih karakteristika osobito pogodna za primjenu u području razvoja „Pametnih gradova“ i to posebno u domeni komunalnih usluga...

Opširnije

O nama

Grad Zadar 2003. godine osniva Poduzetnički inkubator d.o.o. Zadar, s primarnim ciljem poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva.

2014. godine društvo mijenja naziv u Inovativni Zadar d.o.o., i proširuje poslovanje na čitav niz djelatnosti uglavnom vezanih uz informatičko komunikacijske tehnologije (IKT).

Pored postojećeg inkubatora na Novom Bokanjcu, Društvo je europskim sredstvima koncem 2023. dovršilo i drugi objekt poduzetničke infrastrukture - Inkubator Bili Brig.

Uz sve navedeno, Inovativni Zadar nositelj je i organizator razvoja Gospodarske Zone Crno, jedne od najvećih poslovnih zona u RH. 

Opširnije
O nama O nama O nama

Prednosti

Cijena

Cijena

Pristupačna cijena za poslovni prostor.
Coworking

Coworking

Međusobna suradnja, nadopunjavanje i sinergija.
Konferencijska dvorana

Konferencijska dvorana

Prikladno mjesto za organizaciju različitih edukativnih događanja i prezentacija.
Brzi internet

Brzi internet

Iskoristite pogodnost brzog interneta.
Sala za sastanke

Sala za sastanke

Odličan prostor različite sastanke i prezentacije do 8 sudionika.
Savjetovanje

Savjetovanje

Pouzdana savjetodavna i administrativna podrška za razvoj Vašeg poslovanja.

Izdvojeni projekti

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima poslovne konkurentnosti iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.