Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Rezervacija dvorana i ostale usluge

Rezervacija dvorana i ostale usluge

Učini svoje poslovne trenutke nezaboravnima i ostvari rezervaciju putem linka: REZERVACIJA PROSTORA ili nam pošalji upit na info@inzad.hr.

Korisnici inkubatora sve resurse InZad koriste bez naknade ili po povlaštenim uvjetima, dok zainteresirani vanjski korisnici zakup dvorane plaćaju sukladno Cjeniku, uz obveznu rezervaciju i dogovor s Upravom inkubatora.

CJENIK_NOVI BOKANJAC

CJENIK_BILI BRIG

_______________________________________________

KONFERENCIJSKA DVORANA (Inkubator Novi Bokanjac)

Konferencijska dvorana kapaciteta 50 sjedećih mjesta prikladna je za organizaciju različitih poslovnih događanja, radionica, konferencija za medije i prezentacija. Opremljena je interaktivnim LED ekranom, videokonferencijskim sustavom i bežičnim internetom. Može se koristiti i kao informatička učionica sa 20 sjedećih mjesta opremljenih računalima.

Ispred Konferencijske dvorane nalaze se udobna lounge zona, prostor za catering te prostrana terasa i natkrivena sjenica okružene umirujućim zelenilom.

Konferencijska dvorana - InZad Novi Bokanjac
Konferencijska dvorana - InZad Novi Bokanjac

SOBE ZA SASTANKE

Za Vaše kraće poslovne susrete, intervjue i sastanke, odličan su izbor SALE ZA SASTANKE (Inkubator Novi Bokanjac) koje mogu ugostiti 6 do 8 osoba. Rezervirajte salu za sastanke sukladno vašim željama i potrebama, na sat ili dva dnevno ili pak na cijeli dan!

Sala za sastanke - InZad Novi Bokanjac
Sala za sastanke - InZad Novi Bokanjac

3D LAB (InZad inkubator)

U sklopu inkubatora uređen je 3D lab, prostor za digitalnu proizvodnju opremljen laserskom gravirkom, 3D printerom i 3D skenerom, koji ujedno služi i kao showroom za različite komponente gradske IoT mreže. Prostor je prikladan za edukacije i demonstracije, izradu prototipa različitih proizvoda pa i proizvodnju manjeg kapaciteta.

Korištenje 3D-laba uključuje mogućnost:

_____________________________________

ICT USLUGE

Tvrtka Inovativni Zadar registrirani je operator za pružanje usluga pristupa internetu (ISP) te svojim korisnicima nudi simteričan pristup internetu brzine do 100/100 Mbps (best efforts)

  • Dodatak za bežični pristup internetu (na nivou cijelog objekta sa zasebnim WLAN-om i SSID-om)
  • VOIP fiksna telefonija
  • Najam firewall-a

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima poslovne konkurentnosti iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.