Želite živjeti bolje i raditi pametnije, a ne samo napornije? Dođite 21. ožujka u Poduzetnički inkubator Bili Brig na konferenciju o burnoutu i naučite kako poboljšati svoj biznis i život.

„Trčimo u krug i radimo onako kako znamo dok ne dođemo do točke pucanja. Umor se pretvara u kroničnu iscrpljenost, a iscrpljenost u zdravstvene probleme i gubitak motivacije i zadovoljstva, u poslu i životu. Možemo bolje, ali samo ako naučimo kako jer bez otvaranja novih perspektiva nema pomaka“, poručuje Izabela Laura, zadarska poduzetnica, idejna začetnica te organizatorica konferencije.

Kroz suradnju s Inovativnim Zadrom, suorganizatorom konferencije, u Poduzetnički inkubator Bili Brig stiže šest vrhunskih predavača iz svih dijelova Hrvatske koji će secirati sindrom pregorijevanja uzduž i poprijeko.

Kako uopće burnout nastaje, što čini našem organizmu te kako mu pomoći govorit će Frane Herenda, farmaceut i fitoaromaterapeut koji se posljednjih godina dodatno educirao upravo u području tretiranja burnouta.

Još jedno poznato zadarsko lice, psihoterapeutkinja Irena Jurjević objasnit će nam zašto burnout nastaje te kako smiriti nastalu vatru.

Zašto nam je tjelesna aktivnost veliki saveznik u borbi protiv burnouta objasnit će dr.sc. Josip Karuc, kineziterapeut i poduzetnik.

S Oxforda nam stiže Petra Novak, diplomirana dizajnerica vrtova koja će nam otkriti kako to prostor u kojem radimo utječe na naše raspoloženje, razinu stresa, ali i produktivnost.

Poslovna mentorica i trenerica te serijska poduzetnica Andreja Rambrot Malenica govorit će o iznimno bitnoj temi za sve poduzetnike, a to su granice kao ključan faktor slobode u poduzetništvu.

Kako da novac ne bude problem i što to sve možemo napraviti da bismo bili u miru sa svojim financijama govorit će Dijana Ferković, magistra ekonomskih znanosti i autorica popularne knjige Novac: materino uputstvo za uporabu.

Sudionike konferencije očekuje i moderirana panel rasprava na kojoj će poduzetnici otvoreno govoriti o svom iskustvu s burnoutom.

Također, sudionici će svakom predavaču moći postaviti pitanja tijekom Q&A sesija, ali se i umrežiti s drugim poduzetnicima tijekom pauza i zakuske na kojoj će kušati i „pametnu“ kavu s gljivama.

„Cilj je da otvorimo iskren dijalog, raspravu o temi s kojom se suočava gotovo svaki poduzetnik, ali i drugi radni ljudi. Posebno nam je drago što se konferencija odvija u novom inkubatoru za kojeg želimo da postane upravo to – mjesto susreta, umrežavanja i educiranja poduzetnika i poduzetnih ljudi“, poručuju iz Inovativnog Zadra.

Konferencija ne bi bila moguća bez podrške zadarskih poduzetnika koji su prepoznali vrijednost ove priče, u prvom redu Zone plus, Cognisma i Adria Concepta. Organizatori zahvaljuju Solani Nin, Paškoj sirani, Panacei, OPG Matuliću i vinariji Fiolić te Mushroom Cupsu u čijim će proizvodima sudionici konferencije uživati.

„Ako ste blizu svoje točke pucanja, u poslu i životu ili ste je pak već prešli, dođite 21. ožujka na konferenciju Radi pametnije, živi bolje i naučite kako da vam se pregorijevanje više nikada ne dogodi“, poručuje Izabela Laura koja je i sama doživjela burnout.

Više o konferenciji saznajte na službenoj web stranici konferencije putem koje možete i nabaviti svoje ulaznice.

Vidimo se u novom Poduzetničkom inkubatoru Bili Brig 21. ožujka i naučimo kako pametnije raditi i poslovati!

Saznajte više o konferenciji: https://www.radipametnije.eu/